Welkom bij Brandhorst & van den Heuvel bewindvoering.  

Bent u op zoek naar een professionele bewindvoerder dan bent u bij ons aan het goede adres. Voor ons staat persoonlijke aandacht, hoge kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel.

Wij zijn aangesloten bij de brancheverenging voor wettelijk vertegenwoordigers Horus.  (https://www.horus.nl/)

Diensten

Onze dienstverlening bestaat uit het uitvoeren van een beschermingsbewind. Indien mensen (tijdelijk) niet in staat zijn hun eigen financiën te regelen, kunnen zij een verzoek doen aan de rechtbank om hun financiële administratie te laten beheren door een bewindvoerder.

De taken van de bewindvoerder zijn uitgebreid. Hieronder geven wij u een overzicht welke taken onder andere onder de verantwoording van een bewindvoerder kunnen vallen:

 • Het inventariseren van de schulden en betalingsachterstanden;
 • Het inventariseren van totale financiële positie van de klant; 
 • Het opstellen van een budgetoverzicht/budgetplan;
 • Het bepalen van het leefgeld;
 • Het openen van een bankrekening op naam van de klant;
 • Het doen van aanvragen van bijzondere bijstand bij de gemeente;
 • Aanvragen van zorg- en huurtoeslag en eventuele andere toeslagen;
 • Het beheren van een persoonsgebonden budget (PGB);
 • Het afsluiten van de juiste verzekeringen;
 • Het betalen van de vaste lasten en het week-/leefgeld aan de klant;
 • Het declareren van nota’s bij een ziektekostenverzekeraar;
 • Het verzorgen van de belastingaangifte. Amber Brandhorst - van der Kroef


Met mijn opleiding fiscaal recht heb ik een aantal jaren als inspecteur gewerkt bij de belastingdienst. In 2002 heb ik als patiënten-vertrouwenspersoon (PVP) gewerkt in de geestelijke gezondheidszorg en daarna een periode als cliënt-vertrouwenspersoon (CVP) in de regio Amsterdam voor dak- en thuislozen. 

Na een uitstapje als zelfstandig diëtist ben ik vervolgens samen met Sandra gestart als bewindvoerder. Voor mijn gevoel komt hierbij alles samen, cijfers en mensen.


 Sandra van den Heuvel


Na de opleiding Commerciële Economie aan de HEAO ben ik jarenlang in het bankwezen werkzaam geweest. Sinds 2014 werk ik als zelfstandig financieel adviseur. 

De afgelopen jaren werd ik geregeld benaderd met de vraag of ik ook bewindvoerder wilde worden. Dit idee begon steeds meer vorm te krijgen.

Toen Amber aangaf dezelfde plannen te hebben, besloten we onze krachten te bundelen en tezamen ons bewindvoerderskantoor te starten.


Maak nu een afspraak!

 

 

Tarieven

Voor onze dienstverlening op het gebied van bewindvoering hanteren we de richtlijnen voor tarieven behorende bij het takenpakket voor professionele bewindvoerders. Deze richtlijnen zijn vastgesteld door het Landelijk Overleg Vakinhoud Civiel en Kanton (LOVCK) en worden jaarlijks geïndexeerd.


Klachtenprocedure

Onze interne klachtenprocedure wordt bij de intake uitgereikt en toegelicht. Indien u hier vragen over heeft of het formulier toegezonden wilt krijgen kunt u dit aanvragen via het  Contact formulier